Nett-Tjenester AS - "Vi i Nett-Tjenester vil bidra til lokalmiljøet"

Vi i Nett-Tjenester vil bidra til lokalmiljøet

Nett-Tjenester forsterker sitt samarbeid med FFK med ny treårsavtale. Men det er ikke bare rødbuksene som får glede av selskapets samfunnsansvar.

– Vi har vært med FFK i mange år, og harr nå signert treårsavtale fra 2021. Det gir oss synlighet på drakt og treningstøy på alle nivåer i klubber. Vi har også en egen avtale med damelaget og Gatelaget, som er viktige deler av klubben, forteller daglig leder i Nett-Tjenester, Arild Johnsen.

Tre nye år på FFK-drakta

Avtalen med FFK gjør at Nett-Tjenester fortsatt blir å se på FFK-drakta de neste sesongene. I år er det OBOS-ligaspill som venter for Fredrikstads førstelag, men klubben har utviklet seg på en rekke områder og blant annet utvide ungdomssatsingen.

–Vi vil gjerne bidra til lokalmiljøet, vi har mange fotballinteresserte i selskapet og så gir det oss en god synlighet. Vi benytter også Stadion mye til å gjøre noe bra sammen med de ansatte, forklarer Arild om hva samarbeidet i hovedsak går ut på.

Stor bredde i samfunnsansvaret

Men samfunnsansvaret går ikke bare med et par langpasninger til Stadion, over brua fra hovedkontoret til selskapet. Støtten gis flere steder i distriktet, også utenfor Plankebyen.

– Vi sponser varmestua i Sarpsborg, som vi har gjort de siste årene. Vi gir også et bidrag til Tumaini-stiftelsen og noen mindre avtaler lokalt, blant annet med Stjernen og Fredrikstad Ballklubb.

– Hva betyr det for de ansatte at dere støtter opp om lokalmiljøet?

– Jeg tror de ansatte blir litt mer stolte. Både fordi man ser logoen på drakta, men også fordi de vet at vi gir noe tilbake. Merkebyggingen er også viktig, og kanskje gir det oss en fordel i rekrutteringsarbeidet, sier Arild – som avslutter med en lykkeønskning til spillere og supportere foran en spennende sesong!

Bestille eller nedtak av byggestrøm?Les mer
+