Nett-Tjenester AS - "Det blir vemodig på siste dag"

Det blir vemodig på siste dag

Han var med å starte Nett-Tjenester for 11 år siden. Når daglig leder Arild Johnsen går til sommerferie i år, takker han for seg og går inn i pensjonistenes rekker.

– Jeg tok avgjørelsen i høst, og da vi begynte letingen etter min arvtager ville jeg informere alle samtidig. Så de ansatte har visst det en stund, røper «sjefen sjøl».

30.juni blir hans siste dag på jobb i selskapet han har vært sterkt delaktig i å bygge opp. Nå teller man over 100 ansatte.

Vært med på å ansette samtlige

– Det blir jo vemodig, det er jo «babyen» min når man har vært med å starte selskapet i 2010. Jeg har vært med å ansette hver eneste medarbeider i bedriften siden den gang. Så det er ikke med lett hjerte jeg gir meg. Det blir helt klart vemodig den dagen jeg går hjem siste dagen, innrømmer Johnsen.

Han ser samtidig frem til en ny del av livet som også vil gi gode øyeblikk fremover.

– Planen er å bruke mer tid på seg selv og familien, kona blir også pensjonist samtidig. Vi har hytte på Skeikampen som vi trives godt på, og både barn og barnebarn ser vi gjerne en del av. Så må man jo håpe helsa holder, ler Arild.

Stor tro på fremtiden

Hva tenker han om selskapets vei videre, når han overlater roret til andre?

– Framtiden tror jeg vi kan se lyst på, det er en voldsom elektrifisering av samfunnet. Både med biler, båter og hele samfunnet som sådan. Utbygginger vil fortsatt komme på alle nivåer. Med så gode ansatte og kompetansen vi har i selskapet, så tror jeg dette kommer til å gå veldig bra, sier han med stødig stemme.

– Nett-Tjenester er dessuten del av et konsern, hvor også pilene peker opp, så alt ligger til rette for en god fremtid. Så jobbes det med å se hvor vi skal ha både kontorbygg i Fredrikstad, og etablering av lager og verksted med nærhet til E6. Det blir helt sikkert en spennende ferd fremover for Nett-Tjenester, avslutter Arild.

PS! Hvem som overtar for Arild i sjefsstolen, kan du snart få lese mer om i en annen artikkel.

Bestille eller nedtak av byggestrøm?Les mer
+