Lars-Erik Sundell i Nett-Tjenester

Nå er Lars-Erik på plass som daglig leder i Nett-Tjenester

Lars-Erik Sundell tok 1. juni over som ny daglig leder i Nett-Tjenester. Han har sett utviklingen selskapet har hatt gjennom flere år, og gleder seg ydmykt til å bidra til videre utvikling for selskapet.

Lars-Erik overtar tøylene fra Arild Johnsen, som denne sommeren trer over i pensjonistenes rekker. Med det tar Sundell også over ansvaret for mer enn 100 medarbeidere og en omsetning som har passert 300 millioner kroner.

De ansatte er den viktigste ressursen

– Fra oppstarten i 2010 og frem til nå har Nett-Tjenester har en god utvikling. Her drar alle ansatte i samme retning og alle går på jobb hver dag med ønske å gjøre en forskjell. Man har vært flinke til å ansette medarbeidere med rett kompetanse og innstilling. Inntrykket både før og etter at jeg begynte er at man har klart å bygge en god kultur – hvor man stiller krav, men gir også tilbake, sier Sundell vel to uker inn i sin nye stilling.

Han kommer fra tilsvarende rolle i entreprenørselskapet Park & Anlegg AS, og hadde blant annet prosjekter sammen med Nett-Tjenester der. Med tidligere erfaring fra blant annet Hafslund og Infratek, har det også tidligere vært relasjoner til selskapet – og enkelte av de ansatte han nå får jobbe med igjen.

– Ambisjonen er å videreføre det gode som gjøres i selskapet, samtidig som vi ønsker å utvikle oss videre. Mulighetene er store, men det forutsetter at vi gjør kloke og riktige valg. Det skal vi som organisasjon sammen jobbe videre med, konstaterer Sundell.

Behovet for strøm øker – og gir muligheter

– Behovet for strøm bare øker, og vi står i et taktskifte i klima- og energiomstillingen i Norge. Elektrifisering er det viktigste tiltaket for å nå nasjonale og internasjonale klimamål. Utviklingen medfører behov for investeringer på alle nivåer i nettet, her skal Nett-Tjenester være med å bidra, lover Sundell.

Med veksten kommer også behov for mer plass. I disse dager jobbes det med avtale for ny lokalisering for både hovedkontor og lager.

Bestille eller nedtak av byggestrøm?Les mer
+