Thomas Sture vant NT-mesterskapet i golf 2022

I helgen gikk årets golfturnering, NTM, av stabelen. 12 mann møtte opp for å kjempe om den prestisjetunge tittelen NT-mester i golf.

Utfordrende værforhold

Det så imidlertid ut som om været skulle sette en stopper for den runden. Da første gruppe entret tee på hull 1 åpnet himmelen seg. Etter ca. 30 min slapp heldigvis regnet taket slik at resten av runden ble spilt i oppholdsvær.

Handicapsniking

Thomas og Mats gikk fort opp i en solid ledelse, noe som umiddelbart resulterte i slarv om handicapsniking. Etter spilte 9 hull ble var det allerede klart hvem som vant closest to the pin. Thomas kom nærmest med hele 7 meter, noe som sier litt om nivået denne dagen 😬.

På hull 11 var det klart for å brette opp armene og kline til, longest drive fikk frem skyggen i oss alle, noe som resulterte i at ballen som regel landet i vannet eller på feil fairway. Andreas var den eneste som klarte å treffe ballen og lande midt i riktig fairway. Det var nok til å vinne tittelen «longest drive».

De siste 6 hullene på Skjeberg er ikke kjent for å være enkle. Det ble mye bomslag, frustrasjon, og banning. Den som taklet presset best gjennom de 18 hullene var Thomas som gikk en bra runde på sitt par. Vi gratulerer med tittelen som årets NT-mester 2022!

Resultater:

  1. Thomas Sture E
  2. Morgan Iversen +6
  3. Emil Malmberg +8

Closest to the pin: Thomas Sture

Longest drive: Andreas Lilleby

Bestille eller nedtak av byggestrøm?Les mer
+